Bijzondere maatregel rondom Corona virus

Geachte Italy klant,

Gisteren heb ik het besluit genomen om ITALY vanaf maandag 16 maart te sluiten voor de reguliere verkoop aan de toonbank.

Uw gezondheid en veiligheid, en die van mijn medewerkers hebben de hoogste prioriteit.

Wij willen proberen u op een andere manier de service te bieden die u van ons gewend bent door voorlopig alleen nog op bestelling te werken.

Om een bestelling te plaatsen kunt u bellen met 070 363 96 52 (van 10.00 tot 14.00 uur) of een e-mail sturen naar italy@xs4all.nl. Wij zetten uw order klaar en u kunt deze een dag na de bestelling op een nader te bepalen tijdstip ophalen.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Grazie di cuore,
Fiorella Cristofoli

Een stukje Italië in Nederland

Italy in de Haagse Piet Heinstraat is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar kennis en ervaring op het gebied van Italiaanse delicatessen en wijnen. In 1930 begint Francesco Cristofoli het importbedrijf voor zijn landgenoten en na zoon Duilio zet kleindochter Fiorella de familietraditie voort.

Fiorella’s winkel staat vol authentieke Italiaanse specialiteiten voor zowel beginnende koks als de meest gevorderde of avontuurlijke. Er zijn meer dan honderd formaten pasta, veel soorten koud geperste olijfolie, originele Aceto Balsamico, mosterdvruchten uit Mantova, speciale soorten bloem o.a. voor pizza, pasta en polenta, risottorijst uit de Po-vlakte, linzen uit Castelluccio, fregola uit Sardinië, truffelspecialiteiten en dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment dat wekelijks uit verschillende Italiaanse regio’s wordt aangeleverd. Ook de wijnafdeling vertegenwoordigt Italië van Noord tot Zuid.

Italy is een begrip voor fijnproevers en liefhebbers van de Italiaanse keuken, niet alleen in Den Haag maar ook ver daarbuiten.