COVID-19 | Aangepaste Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag is de winkel open van 9.30 tot 16.00 uur.

de deur zit op slot; u kunt aanbellen
maximaal 2 personen in de winkel
houd 1,5 meter afstand

U kunt ook contact opnemen om uw bestelling door te geven:

bel met 070 363 96 52 (van 9.30 tot 16.00 uur)
of
stuur een mail naar italy@xs4all.nl

Een stukje Italië in Nederland

Italy in de Haagse Piet Heinstraat is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar kennis en ervaring op het gebied van Italiaanse delicatessen en wijnen. In 1930 begint Francesco Cristofoli het importbedrijf voor zijn landgenoten en na zoon Duilio zet kleindochter Fiorella de familietraditie voort.

Fiorella’s winkel staat vol authentieke Italiaanse specialiteiten voor zowel beginnende koks als de meest gevorderde of avontuurlijke. Er zijn meer dan honderd formaten pasta, veel soorten koud geperste olijfolie, originele Aceto Balsamico, mosterdvruchten uit Mantova, speciale soorten bloem o.a. voor pizza, pasta en polenta, risottorijst uit de Po-vlakte, linzen uit Castelluccio, fregola uit Sardinië, truffelspecialiteiten en dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment dat wekelijks uit verschillende Italiaanse regio’s wordt aangeleverd. Ook de wijnafdeling vertegenwoordigt Italië van Noord tot Zuid.

Italy is een begrip voor fijnproevers en liefhebbers van de Italiaanse keuken, niet alleen in Den Haag maar ook ver daarbuiten.